Modèle standard de hartie Bomboane, insertie de carton, dimensiune 2 m x 70 cm, prezentata sub forma de Rola infoliata. . Cu forma de Silicon pentru bonbon de ciocolată puteți préparer 15 de bonbon în formă de frandafiri. . Accesoriu pentru bonbon si prajituri cu modèle métallique Tip Dantela-candy bar-ul este si dans acest an in atentia celor care se pregatesc de Nunta sau Botez. De aceea, in afara de minunatele deserturi, cu care ITI doresti sa-TI incanti oaspétii, o Atentie sporita trebuie sa acorzi decorului si accesoriilor folosite pentru a realiza prezentarea in ansamblu a unui candy bar. Recomandarea Noastra ca Top de Lista sunt bombonierele. Aceste recipiente pot servi si drept suporturi pentru Fursecuri. Spre exemplu, va recomandam aceasta Bomboniera Alba, Metalica, soins este Frumos decorata cu un modèle Dantelat Alb. Suportul are un CAPAC métallique si un picior traditionale métallique Care-i confera stabiltate.

. Clientii librariacompas.ro nu au adaugat Inca opinii pentru acest produs. FII primul Care Adauga o parere, folosind formularul de mai jos. Etichete: accesoriu pentru bonbon si prajituri cu modèle métallique Tip Dantela, suport candy bar métallique, accesoriu candy bar Nunta, accesoriu candy bar Botez. Tavita DIN carton pentru degustari (modèle 699) Tavita DIN imagine sont dimensiue 100x70x35 mm. aceasta Tavita este realizata DIN carton Negru. La intérieur este aplicata o folie Aurie, rezistenta la grasimi. Se poate folosi… Cumparaturi sigure-ai 14 zile la dispozitie sa returnezi produsele aceasta actiune necesita acceptarea cookie-urilor, conformez-vous au RGPD ensemble partie susycard parti picknick joyeux anniversaire confisquer DIN en plastique, carton, hartie 31 Piese, SCPUOM DIN 1 fata de Masa, lavabila, 6 farfurii, 6 pahare, 6 servetele, 6 suflatori, 6 coifuri…… Forma DIN Silicon pentru bonbon de ciocolată-Trandafir completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si dans momentul in care pretul va scadea Sub pretul ales veti Primi o alerta prin email. Garantia Calitatii-toate produsele sunt verificata-pozele sunt Reale, facute de Noi.

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ondulé diferite, FATA suplimentar de cel original sau chiar diferit. Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta Calitatii produselor prezentate pe site, a neconcordantei intre comenzile pe care le-ATI efectuat si ce urmeaza sa primiti sau ca imaginile produselor de pe site nu corespund realitatii. Pentru ca ne respectam partenerii si Drepturile Lor, ne conformam legislatiei in vigoare. Astfel, orice produs cumparat de pe site-ul www.madira.ro poate fi returnat in Termen de 14 zile de la cumpararea lui. De ce? Deoarece “Consumatorul are dreptul sa Notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui Motiv, in Termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului “(Ordonanta Nr. 130/2000). Denuntarea contractului se face in scris si este valabila doar in cazul persoanelor fizice. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambourses Area contravalorii produsului se va face in Termen de 30 de zile de la Retur.

Modele de bomboane