. Oglinda sont un modèle sculptat ce II ofera un plus de eleganta. Dimensiunile de 100 cm Latimer si 112 cm inaltime o recomanda pozitionarii atat in Baile cu dimensiuni MICI, cat si in cele cu dimensiuni generoase. Polita inferioara este prevazuta si cu o margine Metalica, Care ofera stabiltate produselor asezate PE aceasta. Iluminarea prin intermediul aplicei pozitionate in partea central-superioara asigura confort in ritualurile dumneavoastra de ingrijire si infrumusetare. Este prevazuta Cu trei poli, una Mare in partea Jos si doua mai mici, dispuse una Sub Alta PE partea stanga. Oglinda este foarte Practica intrucat va ofera posibilitatea sa depozitati orice fel de obiecte necesare igienei personale, pentru a le avea Mereu la indemana. Aceasta oglinda semi-rotonde este prevazuta cu o polita inferioara, PE toata lungimea oglinzii si cu Cate doua Polite dreptunghiulare, de dimensiuni mai mici, PE Partile laterale. Aceste poli DIN sticla sunt fixer direct PE oglinda, cu ajutorul unor Elemente metalice si permis organizarea produselor dorite. Prevazuta cu doua spoturi pentru iluminare, oglinda dreptunghiulara este prevazuta cu o polita inferioara pentru a depozita cu usurinta obiectele de uz Personal cel mai frecvent utilizate.

Dimensiunile acesteia sunt 80 cm Latimer si 60 cm inaltime. Oglinda E172 este recomandata a se amplasa in spatiile sanitare. Aceasta este dubla, argintie si are o grosime de aproximativ 4-5 mm. dimensiunile oglinzii 904 sunt 77 cm latime, 67 cm inaltime si 12 cm adancime. Oglinda de baie Daiana 7086/41 este realizata din lemn cu finisaj decape Alb si sticla de 3 mm grosime, fiind recomandata amplasarii in spatiile sanitare. Aceasta este prevazuta cu doua Lampi cu abajur DIN sticla, facilitand ritualul de ingrijire. Oglinda pentru baie H199 este recomandata amplasarii in spatiile sanitare. Aceasta sont forma dreptunghiulara, colturile rotunjite si este prevazuta cu iluminare LED, usurand astfel ritualurile de infrumusetare.

Montajul se realizeaza PE perete, Cu sistemul de prindere ce se regaseste in Setul de livrare. Montajul se poate realiza deasupra unui lavoar sau a unui mobilier de baie. Dimensiunile oglinzii sunt 80 cm inaltime si 60 cm latime. Sistemul de Montare este inclus si este atasat de spatele oglindei. Dimensiunile vente sunt 80 cm inaltime si 60 cm latime. . Oglinda Classic se recomanda a se amplasa in spatiile sanitare, fiind realizata intr-un design modern si élégant, care va Adauga un plus de atractivitate balle dumneavoastra, conferind impresia unui spatiu aerisit si Luminos. . Pentru a asigura continuitate in Amenajarea spatiului sanitar, puteti achizitiona separat produsele DIN aceeasi colectie..

Modele oglinzi baie dedeman