Kuzhina e viteve 1920 Ishte kryesisht një reagim ndaj tepërt stilistik që Ishte Kaq Karakteristik për shekullin e 19-të. Modelet MBI-krye dhe detajet me zbukurime Ishin jashtë, me një estetikë të pastër të bardhë duc marrë Vendin e Tyre siç shihet në këtë imazh nga antique Home style. E Errësira bardha e ngjyrave të ngjyrave Ishte një përfaqësim perfekt i vibracioneve utilitar të asaj KOHE. […] Lire la suite: ndertimi.info/evoluimi-i-kuzhinave-ne-100-vite-foto/[…] Modelet dhe dizajnet e kuzhinave 100 vite më parë tregojnë se si jemi ne si një kulturë dhe si Kemi evoluar, duc përfshirë vlerat e shoqërisë, prioritet historike dhe ndjeshmërinë e Përgjithshme. La prochaine fois que j`apprends un blog, j`espère qu`il ne me déçoit pas autant que celui-ci. Je veux dire, je sais que c`était mon choix de lire, mais j`ai vraiment pensé que avoir une chose fascinante à dire. Tout ce que j`entends c`est un tas de pleurnicher sur quelque chose que vous pouvez arranger au cas où vous n`étiez pas trop occupé à chercher de l`attention. . Paykasa, 16 haneli pin kodundan oluşan, daha önce çok Yaygın olarak kullanılan Bir Ön ödemeli Kart par benzeyen, içerisinde euro bakiyesi Olan Bir Ön ödemeli Sanal karttır. Içerisindeki bakiyeler Özel olarak üretilemediği için standart Kart bakiyeleri 10, 20, 50, 100, 150, 250 Tek Kart bakiyesi olarak satılmaktadırlar. Tek kullanımlık Bir Kart Olan paykasa Kart, kullanılan sitede kartın bakiyesini girmenize Gerek kalmadan Sadece 16 haneli Tek kullanımlık koduyla İşlem yapmanıza olanak sağlamaktadır.

. Le monde des jeux vidéo ne sera plus jamais le même. Il n`y a rien tout à fait comme https://t.irtyc.com/hau0atf800?aff_id=29696&offer_id=4090&bo=3511,3512,3521,3522&nopop=1 sur l`ensemble de l`Internet. C`est le plus excitant hardcore jeu vidéo pour adultes là-bas. C`est l`un de ces jeux que vous pouvez jouer pendant des heures et des heures sans jamais s`ennuyer de lui. Donnez-lui un essai et laissez les jeux commencer!. . Bonne journée! C`est ma première visite à votre blog! Nous sommes une collection de bénévoles et de commencer une nouvelle initiative dans une communauté dans le même créneau. Votre blog nous a fourni des informations utiles pour travailler sur. Vous avez fait un travail merveilleux! Article de blog très instructif. Merci encore. Vraiment super…

Me ndikimet kulturore vizuele mahnitëse si David Bowie dhe “Miami Vice” duc marrë përsipër, Vitet 1980 Ishin të gjitha për të qenë të BIE shumë në SY dhe të guximshme dhe JO paksa delikate, përveç mirë, në kuzhinë. Beige, ngjyrë Kafe, Bukuroshe dhe Letra me Lule Mund të gjenden Kudo që nga dyshemeja Deri në Tavan, të gjitha të ndriçuara nga ndriçimi i pistave në Qendër të vëmendjes. Stilet e kabinetit shkonin gjerësisht, nga fronte luksoze me Stil Evropian, Deri te Versionet e bardha të Formica të paraqitura Këtu nga miroir 80. . . Thankies major pour le billet de blog. Merci encore. Cool. Para recesionit të Vitit 2008, një ton njerëzish po përfitonin nga kredia e lirë dhe e lehtë gjatë kësaj KOHE. Ngjyrat e kaluara të dhjetëvjeçarëve i dhanë rrugë materialeve ekstravagante dhe sipërfaqeve me shkëlqim, me granit, Dru të ngjyrosura me qershi, dosserets të xhamit të qelqit dhe gjithçka Çelik inox që tërësisht merrte skenën e dizajnit të kuzhinës. Oh, dhe kabineti moderne i bareve tërheq si ATO që janě parë Këtu në një kuzhinë nga kuzhina Olde Towne, Ishin të Errësira zemërim.

Modele te reja te kuzhinave